presentacio gravats pintura dibuix rosavera escriptor contacte Idioma amics de jaume pla

VOLEU FORMAR PART DE L’ASSOCIACIÓ D’AMICS DE JAUME PLA? DONCS HEU FET TARD!

Segons els Estatuts de l’Associació d’Amics de Jaume Pla ens havíem proposat el següent:

“La finalitat de l’ AAJPP, des de l’ inici de les seves activitats són: Preservar la memòria i l’obra de l’artista pintor, gravador, escriptor i arquitecte de llibres JAUME PLA i PALLEJÀ. Tan divulgant la seva activitat artística arreu del país, com mantenint el seu llegat a través dels seu Taller i Arxiu gràfic i documental” (...).

Desprès del Centenari hem tingut un temps de calma que ens ha permès reflexionar sobre el futur de la nostra Associació. El resultat ha conduit a deixar sense activitat l’Associació a partir del dia 1 d’octubre de 2015. El motiu principal ha estat el cost que representava per la família el manteniment de l'AAJP. Hem pensat moltes possibles solucions i aquesta hem decidit que és la millor. Hem deixat el local del carrer Llull i ens hem traslladat a Vilassar de Mar, a un pis privat on hem portat l’obra de Jaume Pla, i on sereu benvinguts sempre que ho desitgeu, només caldrà que quedem amb el dia i hora a través del correu electrònic de l'AAJP, que continuarà vigent. Aquest canvi també facilitarà que els interessats segueixin fent el treball de recerca i documentació de tota l’obra de Jaume Pla.

Us donem les gràcies per la vostra col·laboració i ens alegraríem de seguir comptant amb la vostra presència en properes activitats per a seguir mantenint viva la memòria de Jaume Pla.

 


Jaume Pla al tòrcul
Jaume Pla gravant 2
Jaume Pla gravant 1
El primer tòrcul (s.d.)
Foto: F.Català Roca (1986)
Jaume Pla gravant (1980)

(cliqueu les imatges per a veure-les en definició superior)
-si no funciona haureu de desconnectar el vostre pop-up blocker-

 

aajp
Gravats introducció
Calendari 2014
2013.11.22 - Presentació AAJP
2014.02.27 - Inauguració Rubí
2014.14.14 - Biblioteca de Catalunya